Espanjalaiset
juustot
Cured Manchego 6kk
Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.
Ainesosat
Pastöroitu LAMPAANMAITO la Manchasta, rasva 36,5%, suola 1,5% voimakassuolainen, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysosyme, E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton.
Ravintoarvot per /100 g
Energia 420 Kcal
Rasva 36.5 g
Josta tyydyttynyttä 25.5 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.5 g
Herkutteluun, tapaksiin, ruokiin, salaatteihin
Lampaanmaitojuusto
Espanja
Iberico Cured Cheese 5 kk
Kypsytetty kova juusto lehmän-, vuohen- ja lampaanmaidoista. Maultaan hieman pähkinäinen.
Ainesosat
Ainekset: Pastöroimattomat LEHMÄNMAITO (vähintään 25%), LAMPAANMAITO (vähintään 25%) ja VUOHENMAITO (vähintään 25%), suola 0,84%, hapate, kalsiumkloridi, juoksute, lysosyme (muna johdannainen) ja kaliumsorbaatti.
Säilytys +2-+8 C.
Ravintosisältö per / 100 g
Energia 464 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 22.8 g
Hiilihydraatit 0.1 g
Proteiini 30.4 g
Suola 0.84 g
Herkutteluun, ruoanlaittoon, tapaksiin, salaatteihin
Lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitojuusto
Espanja
Old Manchego 12kk
Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.
Ainesosat
Ainekset: 100% Pastöroitu LAMPAANMAITO La Manchasta, suola, hapate, juoksute, kalsiumkloridi, lysosyme (muna johdannainen), E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton
Säilytys +2ºC- +8 ºC
Ravintoarvot per / 100 g
Energia 435 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 26 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.6 g